Leave Your Message
Njaluk Kutipan
01 02

ABBYLEE Aku pracaya

Xiamen ABBYLEE Tech Co., Ltd. didegake dening Abby lan Lee, kanthi tujuan utama dadi perusahaan sing digandhengake karo perancang industri berbakat ing saindenging jagad kanthi tembung "Aku percaya" nalika nyebutake ABBYLEE. Dheweke setya mbantu wong sing duwe impen gedhe kanthi ngowahi ide dadi produk.

Minangka pemegang saham salib karo pabrik, ABBYLEE ora mung dadi pabrikan nanging uga dadi koordinator sumber daya. ABBYLEE darmabakti kanggo nyedhiyakake layanan manufaktur siji-mandeg saka dhukungan desain industri, prototyping kanthi cepet, nggawe cetakan, produksi massal khusus, lan kekuwatane ana ing injeksi plastik lan fabrikasi logam.
64d998etbg

PUSAT PRODUK PRODUK

65309f9ku
2018
Didegaké ing
65309f94id
50+
negara-negara
65309fail
3000+
Proyek
65309fb0u0
98,59%
Rate marem

SERTIFIKASI

6523da12616523da2nzz6523da3lfs6523da3hqm

APA KLIEN SING OPO

01 02 03 04 05 06 07