Leave Your Message
Побарајте понуда
01 02

ABBYLEE јас верувам

Xiamen ABBYLEE Tech Co., Ltd. е основана од Аби и Ли, со крајна цел да биде компанија која талентираните индустриски дизајнери ширум светот ја поврзуваат со фразата „Верувам“ кога ја спомнуваат ABBYLEE. Тие се посветени да им помагаат на луѓето со големи соништа преку трансформирање на нивните идеи во производи.

Како вкрстен акционер со фабриките, ABBYLEE не само што дејствува како производител туку и како координатор за ресурси. ABBYLEE е посветена на обезбедување на едношалтерски производствени услуги од поддршка за индустриски дизајн, брзо создавање на прототипови, правење калапи, масовно производство по нарачка, а нашите силни страни лежат во инјектирање на пластика и изработка на метал.
64d998etbg

ЦЕНТАР ЗА ПРОИЗВОДИ ПРОИЗВОДИ

65309f9куг
2018 година
Основана во
65309f94id
50+
Земји
65309фаил
3000+
Проекти
65309fb0u0
98,59%
Задоволителна стапка

СЕРТИФИКАЦИИ

6523da12616523da2nzz6523da3lfs6523 da3hqm

ШТО КАЖАТ КЛИЕНТИТЕ

01 02 03 04 05 06 07