Leave Your Message
Të kërkojë një kuotë
01 02

ABBYLEE Unë besoj

Xiamen ABBYLEE Tech Co., Ltd. u themelua nga Abby dhe Lee, me qëllimin përfundimtar për të qenë kompania që dizajnerët e talentuar industrialë në mbarë botën e lidhin me frazën "Unë besoj" kur përmendin ABBYLEE. Ata janë të përkushtuar të ndihmojnë njerëzit me ëndrra të mëdha duke i transformuar idetë e tyre në produkte.

Si një ndër-aksionar me fabrikat, ABBYLEE jo vetëm që vepron si prodhues, por edhe si koordinator i burimeve. ABBYLEE është e përkushtuar për të ofruar shërbimin e prodhimit me një ndalesë nga mbështetja e dizajnit industrial, prototipi i shpejtë, prodhimi i mykut, prodhimi masiv me porosi dhe pikat tona të forta qëndrojnë në injektimin e plastikës dhe prodhimin e metaleve.
64d998etbg

QENDRA E PRODUKTIT PRODUKTET

65309f9kug
2018
E themeluar në
65309f94id
50+
shtetet
65309faayl
3000+
Projektet
65309fb0u0
98.59%
Norma e kënaqshme

ÇERTIFIKIMET

6523da12616523da2nzz6523da3lfs6523da3hqm

ÇFARË PO THONË KLIENTËT

01 02 03 04 05 06 07