Leave Your Message
Ménta Quote a
01 02

ABBYLEE Abdi percanten

Xiamen ABBYLEE Tech Co., Ltd. diadegkeun ku Abby sareng Lee, kalayan tujuan pamungkas pikeun janten perusahaan anu desainer industri berbakat di dunya pakait sareng frasa "Kuring percanten" nalika nyebatkeun ABBYLEE. Aranjeunna komitmen pikeun ngabantosan jalma anu impian ageung ku cara ngarobih ideu janten produk.

Salaku pemegang saham silang sareng pabrik, ABBYLEE henteu ngan ukur janten produsén tapi ogé salaku koordinator sumberdaya. ABBYLEE dedicated ka nyadiakeun layanan manufaktur hiji-eureun ti rojongan design industri, prototyping gancang, pembuatan kapang, produksi masal custom, sarta kaunggulan urang perenahna di suntik plastik sarta fabrikasi logam.
64d998 jsb

PUSAT PRODUK PRODUK

65309f9kug
2018
Diadegkeun dina
65309f94id
50+
Nagara-nagara
65309fail
3000+
Proyék
65309fb0u0
98,59%
Laju nyugemakeun

SERTIFIKASI

6523da12616523da2nzz6523da3lfs6523da3hqm

NAON KLIEN NYARIOSKEUN

01 02 03 04 05 06 07